2770759
 
Zoeken
  • HappyDays

1e Weekmenu van het nieuwe jaar !

Na enkele dagen ertussenuit (tussen onze 4 muren ), zijn onze nieuwe take away menu's weer beschikbaar!

Het éne is het seizoensgebonden boerenkostmenu. * pittige quiche * klassieke ovenschotel * chocoladebom

What not to like?!

Het tweede is geen wereldkeuken deze keer (en de komende weken) maar wel een NO CARB menu

I know... Dit zijn jullie nog niet gewoon van ons maar het lijkt mij een spannende uitdaging voor mezelf om me hier eens in te begeven.

Zelf ben ik sinds mijn tienerjaren al bezig met diëten. Vaak met mooie resultaten... voor even dan toch. Net zoals bij zovelen heb ook ik last van het jojo effect .

Corona, minder beweging door vaker thuis te zijn, graag eten,... maken dat verloren kilo's haast weer allemaal terug zijn. Verdorie! Sinds een week ben ik begonnen met vasten. Zo eet ik nu enkel tussen 12uur en 18uur en probeer ik koolhydraten en suiker sterk te beperken. Pittig hoor, zeker in het begin is het wennen. Wanneer ik een pak kilos kwijt ben kan ik koolhydraten terug wat meer toelaten in mijn eetpatroon maar het vasten probeer ik een blijvertje te laten zijn.

Sporten? Mja... Als ik eerst wat afgevallen ben dan... . Daar kan ik me echt nog niet toe bewegen.

Waarom ik dit even blog? Omdat ik hoop dat dit me extra houvast geeft om door te zetten. Ik heb nu namelijk getuigen .

Mijn low/no carb gerechtjes gaan gebaseerd zijn op véél groenten, kruiden en smaak. Bij de groenten en kruiden kies ik ook nog eens voor diegene die anti oxiderend of vochtafdrijvend werken. Zaden, pitten en noten zorgen voor de nodige eiwitten en goede vetten.

Voor mezelf kies ik de vegetarische variant al kunnen jullie er gerust een optie mager vlees bij kiezen.

Ik ben reuze benieuwd wie ook zin heeft om dit menu, of enkele gerechtjes ervan, te bestellen . Ze passen trouwens niet enkel in een dieet maar horen gewoon ook in een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Who's in?!

Liefs en tot snel,

Jana (en Steven)9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven