2770759
Zoeken
  • HappyDays

De kaart 'online bestellen'

Beste klant,


De online omschakeling van 'afhalen' naar 'thuisleveren' liep niet van een leien dakje.

Het kwam erop neer dat bij deze verandering ineens een heleboel gerechten niet meer te zien waren en het erop leek dat we de Italiaanse toer opgingen (met de Corona, lijkt het wel zo) maar onze keuken blijft meer divers dan alleen Pasta's !


Dank aan de enkelingen die ons erop hebben gewezen :)


Normaliter zou je nu opnieuw ook groentjes en patatjes etc etc kunnen bestellen.


De site staat er wel op ingesteld om minstens 2 dagen in acht te houden, en deze neemt dat ook letterlijk. Wens je je eten overmorgen op de middag en je kan alleen 15 uur ingeven , meld je voorkeursuur dan gerust bij de opmerkingen.

Ook de winkelperikelen in het achterhoofd houdende zijn deze 2 dagen jammer genoeg ook voor ons een must om geduld te vragen.... we moeten bijna al een dag aanschuiven om binnen te mogen in de Colruyt :)


Hoe dan ook lieve mensen, dank om ons te helpen ons bezig te houden met Happy Days!


Dat je't veilig moet houden enzo .... media zegt't genoeg, 't is niet gelogen.


Groetjes en tot snel,

Steven en Jana


16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

We mogen open!

Beste klanten, Zoals in't lang en in't breed al in de media kwam... we mogen OPEN! Graag toch enige toelichtingen want een en ander zal ietsje anders zijn in de toekomst. De openingsuren bvb : Maandag

Hoe zou het zijn …

Met Jean-Pierre en zijn 3 …2…1 Hond? Is hij nog gezond, en rijdt’m niet teveel taxi rond? Ik vraag me ook af hoe’t Francineke vergaat, Blijft z’in haar kot , of toch met de rollater op straat ? Of met

Join the Club & Get Updates on Special Events 

© 2023 by 121 BAR.

Proudly created with Wix.com