2770759
 
Zoeken
  • HappyDays

Hoe zou het zijn …

Met Jean-Pierre en zijn 3 …2…1 Hond? Is hij nog gezond, en rijdt’m niet teveel taxi rond?


Ik vraag me ook af hoe’t Francineke vergaat, Blijft z’in haar kot , of toch met de rollater op straat ?


Of met Liesbeth, nu in’t verre Zweden, die zit wel ver … maar voorlopig een lockdown vermeden.


Hoe gaat’t met Jelle die ondanks perikelen, Voldoende humor heeft om een tof leven t’ontwikkelen.


Met Jean & Maria, prototype opa en oma die wel een gouden huwelijk lijken te ervaren … Bijna dagelijks op date in Happy Days … maar nu even niet, da’s ook wel ne zwaren.


Mijn gedachten gaan ook uit naar Sven van Ellen, dat’t coronavirus ook een beer buiten westen kan stellen. En natuurlijk ook naar Ellen, die vanaf dag 1 zonder te weten wanneer dag 0 komt , moedig af blijft tellen… en troosteten bestellen.


Wat met ons Lisa … en Clifford van Klik, houden z’hun chill ? Of stijgt ook daar ’t kwik ?


Hoe zou’t zijn met Jean Marc, Petra … Vera en Frans ? Hopelijk goed gezond en ontspringen ze den dans.


Simon en Guido, da’s vooral spijt … dat we nu gesloten zijn, want nu hebde tijd.


Kim en Vally, van Schoenen Van Tricht … Nooit zere voeten, tenzij ge ze zwicht. Ik wens jullie terug veel markten en op’t eind van de tunnel licht.


Lia en Thomas ! En ook wel Stijn ! Laat’t maar snel weer markt mogen zijn.


Ella, Francine en ‘kouwe koffie’ … Vrijdagse zekerheid, vaste klanten … altijd plezant, nooit ambetanten.

Op zaterdag, bezoek van onze Jasper … nu veel tijd om te tekenen makker, luchtballonen, sinterklazen, Ros Beiaardpaarden … Je zet alles op papier, schoon getekend zelden gekwakker.


En ‘Maple Syrup’ … een uitdagende klant, moeite om te zwijgen … en elke keer komt ze om 16 uur , tussen 27 pannenkoekenbestellingen, vragen … of ze nog frietjes kan krijgen.


Hoe zou’t nog zijn met An ? En Ness Brems? Drinken ze nu alleen nog cappuccino ? Of krijgt ze nu en dan toch nog iemand voor haar Lems ? (Lens rijmde niet)


En nu Sirius, wat met Yves en Katrien ? Ze kochten het huis next to our door … maar ‘k heb ze nog niet gezien …


Sarah en Jona , allebei werkzaam in zorg … nu ware helden ! Maar dat wisten we al jaren, zonder dat hun nek zwelden. (Nu nog niet zenne, 2 toffe madammen… we zien ulle geir’n)


Gedachten gaan ook uit naar Liam, Daniela … en Rainaldo, die door hun LAT-relatie nu een social distance van een paar honderd kilometer handhaven… Na dit gedoe, kunnen z’een goei relatie wel staven.

Fadime en Teun, je bent in gedachten … ook al moet je nu wel erg lang op een toast champignon wachten.


Sarinake , Queen van foto’s en make-up ! Gelukkig met David en ver van een break-up! Het ga jullie goed, we zien jullie terugkomst naar HD blij tegemoed. En zeker ook kijken we uit , naar mama Marleens guitige snuit!


Emelyke en haar mama, da’s ook lang gelejen… hopelijk moogde rap terugkomen. Emelyke, niet alleen… altijd getweën!


De zusjes Mesri … Fouzia en Laila , niet zot op den bodding … ondanks de Soja. ’t Is te hopen dat g’u niet vergist , weet zeker ook jullie worden gemist!


Dan nog ook … Quinten en Lotte en Danny en Ilse , w’hebben iet nief met amarettoschuim en notjes … na bijna 5 jaar vindet nog altijd zotjes.


Ik moet ook denken aan Nady en Michaël, en Lana en Britt … en Johan … en … ‘Mevrouw’ (eigenlijk zot dat ‘k ‘mevrouw’ hare naam nog altijd niet ken, of misschien niet goed onthouw . Zonder zeveren, hopelijk alles nog altijd héél goed met méméken! Die geraakte niet zo goed meer bij ons, maar is niet uit onze gedachten geweken.


We missen ook Jacinta! Z’is zo goed als familie … maar door dat virus uit’t zicht… is’t gelijk een verre nicht.


We denken ook aan d’ouders van De Appelbloesem, in hun laatste schooljaar … we wensen oprecht, hopelijk is’t nu nog niet klaar. Laat de gedachten even in’t niets verzinken, en kunnen jullie snel weer thee , melk en koffie komen drinken.


Evy, Niels en kids … Ik zie jullie haast nog wekelijks ! Bedankt daarvoor! Dat is niet nids !


Ook Hanne , Kenny en Thibault dankjewel … Hopelijk zien we Guillaume is in’t echt en snel. En rijst de hoop dat’t niet zolang blijft duren dat’m het zelf kan regelen, zijnen doop.


Ook hopen we dat onze ‘vegan’ vrienden , dra weer snel de weg naar Happy Days vinden.


Hoja, bij sommigen zijn we misschien wat in ongenade gevallen … dat neemt niet weg dat w’ons afvragen :” Is Wendy eigenlijk al bevallen?”


En wat nu met Sofie en Steffen ? Globetrotters aan de ketting, tijd om een hele dag te b… Beseffen wat een geweldig avontuur ze beleefd hebben!


Ik ga er nu stilaan een eind aan breien, sta j’er niet tussen wil niet zeggen dat we je niet missen… we willen eigenlijk IEDEREEN ff verblijen.


In sommige zaken is de bediening misschien beneveld, maar bij ons word je geMIST !


Nu bewijs ik ook de geweldige Liz, dat ze niet de enige woordkunstenaar iz !#Stevenisookeenbeetjemore !

157 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven