2770759
Zoeken
  • HappyDays

Jaarlijks verlof

Liefste klanten,


Van maandag 13 Juli tot en met maandag 27 Juli zal Happy Days gesloten zijn omwille van ons jaarlijks verlof.

Het online reserveren is hierdoor eventjes uitgeschakeld en zal terug ingeschakeld worden op zondag 26 Juli om te kunnen reserveren vanaf dinsdag 28 Juli.


Morgen, zaterdag 11 Juli wordt vooral, alweer, een uitverkoopdag waarop jullie weliswaar zeer welkom zijn maar we niet kunnen garanderen dat we nog in huis hebben waar jullie verlekkerd op afkomen. Om die reden is reserveren voor 11/7 ook niet meer mogelijk.


Alleszins een ferme dankuwel aan ieder van jullie die ons gesteund heeft tijdens de struggle door de lockdownperiode, voor de vele bestellingen en voor de talrijke opkomsten pre- en post-lockdown!


Wij gaan ervan genieten om héél ff zorgeloos de deuren te sluiten en zullen eigenlijk na enkele dagen alweer uitkijken om jullie terug te kunnen zien en te mogen verwelkomen :)


Héél graag tot de 28e !


Steven, Jana and the H.D. Crew


109 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

We mogen open!

Beste klanten, Zoals in't lang en in't breed al in de media kwam... we mogen OPEN! Graag toch enige toelichtingen want een en ander zal ietsje anders zijn in de toekomst. De openingsuren bvb : Maandag

Hoe zou het zijn …

Met Jean-Pierre en zijn 3 …2…1 Hond? Is hij nog gezond, en rijdt’m niet teveel taxi rond? Ik vraag me ook af hoe’t Francineke vergaat, Blijft z’in haar kot , of toch met de rollater op straat ? Of met

Join the Club & Get Updates on Special Events 

© 2023 by 121 BAR.

Proudly created with Wix.com