2770759
 
Zoeken
  • HappyDays

Menu's voor 26 & 27 Februari

Ik heb voor jullie weer een heerlijk low carb menu.

(Deze kan ik helaas niet vegan maken maar ik heb een uitstekend 2e menu hiervoor )


Als voorgerechtje koos ik voor een Melanzana alla parmigiana. Dit is een soort van lasagna zonder pasta met lekker veel aubergines, tomaat en parmezaanse kaas.

Het hoofdgerecht Is een hartverwarmende vissoep/ maaltijdsoep, een Bouillabaisse met catch of the day fish en langoustines. De smaak van saffraan en anijs brengt je gelijk in warme, zuiderse sferen. Traditioneel wordt dit geserveerd met stokbrood en rouille, een soort van paprika mayonaise. Om je de keuze te laten om zo koolhydraatarm mogelijk te eten, kan je deze bijbestellen, naar keuze.

Het dessert wordt een Cheesecake van MonChou kaas zonder bodem.


Het boerenkost menu begint met een starter waar alle vegetariërs / vegans van in de lucht springen:

Bitterballen No Meat echt waar. Nee, ik weet nog niet precies hoe ik ze ga maken, ik heb wel al een idee (of 10) maar ik beloof dat ze heerlijk worden! Deze moeten thuis gefrituurd worden.

Het hoofdgerecht is de (microgolf)oven inschuiven en klaar! Een lekkere hoorntjespasta, past zo op je lepel, met een tomatensaus en boulettekes. Je kiest zelf of je gehaktballetjes wenst of no meat bouletjes. Met buffelmozzarella of plantaardige. Gewoon de zetel inploffen, een plateautje met de ovenschaal op, een lepel in de hand, een wijntje past er ideaal bij en START!

Voor het dessert maak ik kaneelrollen. Als je geen plaatsje meer hebt na de pastaschotel, wat volkomen te begrijpen valt, kan je deze luchtdicht bewaren en de volgende ochtend als ontbijt verorberen. Tip: een kaneelrol 10 sec in de microgolf en hij wordt lekker zacht binnenin. Je kan kiezen voor de topping: natuur, chocolade of suikerglazuur. Geef het gerust mee met je bestelling!

Bestellen kan via mail happydaysstandaardlekker@gmail.com

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven