2770759
 
Zoeken
  • HappyDays

Ons Coronapensioen!

Donderdagavond in de late uurtjes viel het verdict van onze overheid.

Alle Horeca dicht tot , voorlopig al, 3 April. Bummer…

Maar begrijpelijk voor het algemeen belang en de algemene volksgezondheid.

Dat maakte dat we enigszins dankbaar waren dat de beslissing niet metéén inging en we toch nog een dag kregen om onze frigo's leeg te verkopen, nog een laatste voorlopige "tot binnen 3 weken" (optimistische versie) en "tot ge terug open moogt doen" (realistische versie)

Die vrijdag was onwezenlijk, alsof we in een bubbel onze zaak nog draaiende hielden met de glimlach op het gezicht en het balen en onzekerheid in het achterhoofd.

Die onzekerheid, die ebt nu weg... we hebben de mogelijkheid om te anticiperen, we hebben uitzicht op enige overheidssteun en we staan er als zaak absoluut niet slecht voor.

Maar wat ons nu echt dubbel en dik een hart onder de riem is, is die onvoorwaardelijke steun, goeie moed, empathie en lieve woorden die we van jullie kregen als klant en vrienden zijnde !

Ik ben doorgaans niet op m'n mond gevallen, maar hiervan kregen jullie me stil en bolde er ook wel een enkel traantje over mijn wangen. (teveel bleiten ligt me niet)

En dan de zaterdag... was zowaar nog onwezenlijker !

De dag dat we normaal van zodra het licht aangaat volle bak gas geven, waren we nu op uitslapen aangewezen om daarna de bestellingen te gaan klaarmaken en te leveren.

Heel ff voelde ik aan hoe een jonggepensioneerde zich moet voelen, nog zoveel in de mars hebbende en van de ene dag op de andere weten dat hij op z'n werk niks meer te zoeken hebben …

Maar ! We zijn nog niet gepensioneerd ! Dus via deze een warme oproep !

Make Happy Days @ home een feit en zet ons aan het werk om voor jou te koken , we brengen het met plezier tot aan je deur gedurende deze periode !

En nogmaals dank om te zijn wie jullie zijn, de liefste, leukste, beste en hartverwarmendste klanten en kameraden die er zijn.

We love you!

Tot gauw!

Steven , Jana & HD-Team


235 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven