2770759
Zoeken
  • HappyDays

Vegan Loempias

Ik winkelde bij @ekowinkel_maelegijs en kocht rijstvellen als loempiaomhulsel, rijstnoedels en seitan gehakt voor de loempia's, sojasaus en Yuzu pepper pasta als basis voor de dipsaus. * kook je noedels volgens de verpakking, giet ze af, spoel ze, doe ze in een schaal en knip ze fijn met een schaar. * ik koos voor erwten, prei, sojascheutjes als groenten voor in de loempia. Roerbak alle groentjes na elkaar in dezelfde pan, kruid met peper en zout. Voeg ze één na één bij de noedels. Bak en kruid het seitangehakt in de pan met een eetlepel tomatenpuree. Voeg bij de noedels en roer alles goed om. * week de loempiavellen 1 minuutje tussen een vochtige handdoek en vul ze volgens de verpakking met het noedelmengsel. * je kan de loempia's zo eten (lekker gezond) of frituren, of bakken in een pan. * voor het dipsausje gebruik ik als basis sojasaus en yuzzu pepper pasta. * de side salad houd ik heel simpel omdat de loempia met dipsaus al een hele smaakbom is. Gewoon wat gemengde sla met fijn gesneden komkommer. Als dressing gebruik ik wat zoet zurige vinaigrette. Ook maar enkele drupjes..


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Join the Club & Get Updates on Special Events 

© 2023 by 121 BAR.

Proudly created with Wix.com